KAYLA VÖLGY - Wolf rpg

Információk

Üdvözöllek a farkasok világában! Csöndesen lépkedj, nehogy felzavard a szunnyadó falkatagokat! Amíg nem tudsz meg mindent a Kayla völgyről, nem léphetsz be a világukba. Először olvasd el az Útmutatót, majd ha még mindig idegennek érzed magad, kérd meg Ghostot, hogy mesélje el a Legendát. Ha van kedved, olvass pár mondatot a karakterektől az Aranyköpésekben, nézd meg az Alkotásokat, tájékozódj a Vérfarkasok és az Istenek világában, tekintsd a keresett karaktereket, a kapcsolati hálót, majd igényelj!


Linkcsere kéréséhez KATT.
NÉV: Kayla Völgy - Wolf rpg
ELÉRHETŐSÉG: wolf.rpg.gportal.hu
TÉMA: Szerepjáték
ADMINOK: Martina150 & Fox
DESIGN: Martina150 
KÖSZÖNET: ××
INDULÁS: 2014.12.15.
ÉVADOK:

  • I. évad - A Fekete Gyilkos 
  • II. évad - A Sötétség eljövetele

A kemény tél után kárpótlás érkezik a farkasoknak. Szépséges tavasz virrad a márciusi hónapban, ugyan kicsit késve, mégis gyönyörűbb, mint hosszú évek óta. Egyedül a Fagy erdő tartotta meg eredeti pompáját, most is hó borítja. Az esőzések nem gyakoriak.

-25 C•

 
Chat

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cserék
 
Kóboraink
Indulás: 2014-12-15
 
Alkotások
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.02.24. 23:30

Yule, nekem nagyon tetszik. :) 

Szerintem tényleg illik Yule jelleméhez (habár eleve a te fejedből pattant ki, de akkoris) .

Néhány helyen, a véleményem szerint picit sántított valami a történetben- talán a mondatok hosszúsága,talán az, hogy néhány helyen úgy éreztem, hogy kicsit ugráltál időben. pl. mondasz az apjáról valamit, de aztán rátérsz a hegeire, sebeire, amiből csak sejteni tudom, hogy az apja okozta, mert úgy igazából nem mondtad meg, hogy kitől/mitől/honnan származik (a seb). Lehet, hogy csak én látom így, de gondoltam elmondom. Ettől még nagyon jó lett, legalábbis nekem tetszik. :) A kritikámat meg nem sértésnek szántam, csak egy egyéni észrevétel, amiben talán nem is értesz egyet, ami nem baj. Ne is foglalkozz nagyon velem, hisz it magyarázok, de én nem tudnék ilyet írni. Sok sikert  a további irományokhoz, ha írsz még valamit szívesen elolvasom! 


2017.02.12. 09:44

Messzi tájról érkezett, ki mindig fél. Elmélyében hordozza a jelen, s jövő szavát. Zavarja Őt még is, viseli e terhet, megválni ettől már nem lehet. Anyja magára hagyta, nem önszántából, de dolga akadt a másvilágon. Atyja eb, kéznyalója az embernek, bántotta hát a kis félárvát. Heg, seb és zúzódások hada lapul a fehér bunda alatt. Bátortalan szempára mögött rejlik valódi bánata múltjának. Minden nélkül nőt fel, minden magára hagyta. Remény utolsó szikráját, talán mégis a veszélyes éjjben találja. Az idő nem alkalmas másra, csak a kíméletlen csatára, hol Ő megmarad, de kedves társak elhullnak.

(Yule rövid élete és rossz időben való betoppanása a völgybe. Kritikát szivesen fogadok.)


2016.12.14. 18:38

Ugye a csata időpontját Dawn egy fába vésett jellel adta meg. *Hatásszünet*

Úgy gondoltam, hogy megpróbálom elkészíteni, és bár nem lett profi munka , de ez is valami. :)

*dobpergés*

Kettő verziót csináltam, az egyik ez (ez jobb sztem), a másik képen, pedig a kör a varjút is magábafoglalja. Nem tudom, hogy Tina hogyan képzelte el, de ha kell azt is felrakom (, de mondom, ez szerintem jobb....)

 

 

 

(3 ajándékot ér) 


2016.11.02. 13:51

Unatkoztam, így elfoglaltam magam. :D Remélem elnyeri a tetszésetek. :3


2016.11.01. 22:30

Black Devil

"Még mindig él,pedig a lelke már halott. Vissza változott, hogy megváltsa a holnapot."

"Sötétségbe lévő, vérben úszó szemek. Ezaz, amitől óvakodj!"

"Lelkedet elrabolja tekintete, megjelenése összetéveszthetetlen, a Kayla Völgy nagy őrzője, ki szellemként is leverhetetlen."

"Erő. Hatalom. Félelem. Adrenalin. Veszély. Ha egy helyen, és egy időben tapasztalod ezeket, biztosra veheted, A Fenevad áll előtted."


2016.09.30. 21:20

Drag

Drag a kölyök farkas, Az út mit befog járni hatalmas. Lesz része bánatban s örömben, S talán jár majd rosszabb körökben.

De mind tudják, hogy ereje nagy, S ha eljön az ideje fontos szerepet kap. Addig is figyelnek végtelen tűzére, S vigyáznak a sárkány felére.

Mert egyszer még eljöhet a nap, Hogy az egész völgyből csak hamu marad. Dragban él egy sárkány, De megszelídíthető tán.

Tűz ég a lelkében, mélyen a szívében. De elsősorban a testvéreit.

Legjobb barátja Egy omega lánya. De nem törődik vele, Ez a szeretett ereje.


2016.09.27. 13:08
Dawn: Elveszett egy farkas, Elhagyta a falkát. Anyja halott már Apja tovább állt. Barátja volt egy Szerelmes párja Most világgá megy Mert a tükörbe látta. De vissza tér még ő, A sötétség napján. S háborúban áll majd A kis farkas lány. Rajta áll majd végül, Hogy kit választ. Minden a bosszúra épül, Vagy a szeretett a válasz?

2016.09.24. 12:42

Farkas dala szól
Hozza az este
Farkasok dala szól
Nem messze

Vonyít a farkas
Az esti csendben,
Vonyít a falka
Szépen, rendben.

Titkos üzenet
Ez a dal.
Kinek üzened
És mit takar?

Tán a holdnak szól
Ki este fent ragyok,
Vagy hozzám szól
Mert este fent vagyok.

Este fent vagyok
Ez igaz.
Hallgatom dalotok
Nekem ez vigasz.

Futnék én veletek,
Vonyítanám dalotok,
De nem lehet,
Mert én ember vagyok.


2016.09.21. 16:15

Ez Silver is lehetne, de ikább Skyos :D


2016.09.21. 16:14

Silver, festve :D Mondjuk xD


2016.09.21. 16:10

Csak sima farkasok :)


2016.09.21. 15:57

Mondjuk ő Silver :)


2016.09.11. 19:01

Ez pedig egy Selly+Ghost *3* xd


2016.09.11. 12:28

Ghost+Devil fanship *-*


2016.09.11. 11:53

Hihetetlen és professzionális illusztráció arról, milyen bonyodalmakat indít el Seth nőcsábászsága :D


2016.02.11. 17:44

Lou: Köszi. :) Szerintem viszont a te versed sokkal jobb. :D (az enyém néhány helyen szerintem még kicsit értelmetlen is)


2016.02.11. 16:11

gyongyos: A vers nagyon tetszik *.* az enyémnél jobb, az biztos :D és nagyon szépek lettek Vöri szemei is :3


2016.02.11. 15:32

Vörös Veszélyről (Louvel karaktere) csináltam egy képet. Mármint csak kerestem, hogy milyen lehetne "igazi" (inkább nem olyan rajzszerű) farkasként. Mondjuk maga a farkas nem biztos, hogy pont olyan, de ezt találtam. Csak a szemeit színeztem át. És gondoltam beteszem, hogy el ne vesszen... :)


2016.02.07. 11:56

Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy én írtam, de ez gondolom érthető. Tudom nem lett a legjobb, de legalább próbálkoztam. Kritikát is szívesen fogadok.


2016.02.07. 11:40

Farkas lelkem

Farkas lelkem messze száll,

Lenyűgözi őt a táj.

Átmászik majd hegyen is,

S mit senki el nem hisz,

Legyőzi az árnyakat,

De őt nem győzi le nagy had.

 

Uruk lesz állatoknak,

És alvilágiaknak.

Nem félemlíthetik meg,

Lelkem sosem tör majd meg.

Nagy lélegzetet vesz majd,

Talán soha meg nem hal.

 

Farkas lelkem az enyém,

Bennem majd örökké él.

Vigyázza remény tüzét,

Bátorsága egy füzér,

Mert egymásba fonódik

S soha el nem válik.

 

Boldog lelkem messze száll,

Befogadja majd e táj.

Megküzd majd a gonosszal,

Maradnak jók marokkal.

A célunk mindig közös,

És farkas lelkem örök.

 


[24-5] [4-1]

 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!