KAYLA VÖLGY - Wolf rpg

Információk

Üdvözöllek a farkasok világában! Csöndesen lépkedj, nehogy felzavard a szunnyadó falkatagokat! Amíg nem tudsz meg mindent a Kayla völgyről, nem léphetsz be a világukba. Először olvasd el az Útmutatót, majd ha még mindig idegennek érzed magad, kérd meg Ghostot, hogy mesélje el a Legendát. Ha van kedved, olvass pár mondatot a karakterektől az Aranyköpésekben, nézd meg az Alkotásokat, tájékozódj a Vérfarkasok és az Istenek világában, tekintsd a keresett karaktereket, a kapcsolati hálót, majd igényelj!


Linkcsere kéréséhez KATT.
NÉV: Kayla Völgy - Wolf rpg
ELÉRHETŐSÉG: wolf.rpg.gportal.hu
TÉMA: Szerepjáték
ADMINOK: Martina150 & Fox
DESIGN: Martina150 
KÖSZÖNET: ××
INDULÁS: 2014.12.15.
ÉVADOK:

  • I. évad - A Fekete Gyilkos 
  • II. évad - A Sötétség eljövetele

A kemény tél után kárpótlás érkezik a farkasoknak. Szépséges tavasz virrad a márciusi hónapban, ugyan kicsit késve, mégis gyönyörűbb, mint hosszú évek óta. Egyedül a Fagy erdő tartotta meg eredeti pompáját, most is hó borítja. Az esőzések nem gyakoriak.

-25 C•

 
Chat

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cserék
 
Kóboraink
Indulás: 2014-12-15
 
>>> Vérfarkasok <<<

Vérfarkasok leírása:

 

I. ALFAJOK

 

A Vérfarkasoknak számtalan alfaja van, de általában négy csoportba soroljuk őket. Ezeknek külön megnevezése nincs, de a külsőről lehet felismerni.

1. A Veszélytelen: Ez nem azt jelenti hogy tényleg veszélytelen az alfaj,csak azt,hogy nem az a nagy mészárlós. Viszont ha harc van ő is keményen oda tud állni,és a többiek erejével vetekszik. Családját akár maga elé is helyezi,fontossági sorrendben. Élete árán is képes megvédeni szeretteit,hűséges farkasok,bár kissé bonyolultak. Barátkozni könnyen tud.

Felismerhető jegyek: Robosztus testalkat,nem az a nagyon nagy,bumszli fej,inkább a közepes vagy kicsi. Kék szem,ez a legfontosabb.

Vérfarkas Színei: Szürke, Fehér, Vöröses, esetleg ritkán kevert színek. (ilyenkor gondolok a különlegesebb kinézetre)

Példa: ↓


2., A Dörzsöltek: Ezek a vérfarkasok igencsak veszélyesek,de nem az erejük miatt. Eszükkel játszák ki az ellenfelet,és nem ajánlatos bennük megbízni. Úgy tartják ritka az akikkel őszintén "játszanak",ha ez mégis így van,akkor nyert ügyed van,és nem kell tartanod tőle. Erejük terén ők már inkább azok a gyengébb típusok,de tartogathatnak meglepetéseket. Barátkozás terén nem a legjobb választások.

Felismerhető jegyek: Közepes testalkat,kerekebb fejforma,nyújtott orr,rövid szőrzet,sumákolás,sárgán "villogó" szemek.

Vérfarkas színei: Szürke,Fehér,Vörös,Fekete,kevert színek.

Péda: ↓


3., A Keverékek: Ők valójában tisztavérűek,ne essék félreértés. A Keverék kifejezést azért kapták,mert egyszerre 2 személyiségük van,amit a helyzettől függően használnak. Egyszer barátságosak,és nyíltak,aztán zárkózottak és titokzatosak. Nehéz rajtuk kiigazódni. 

Felismerhető jegyek: Nagy testalkat,hosszú,vékony lábak,jól izmoltság,kerekebb fej,rövidebb orrhát. Szeme a jobb oldalon kék,a másikon sárga. Ők a "Veszélytelen és a Dörzsöltek" családfájába nyúlnak vissza mélyen. Erősek és ravaszak is.

Vérfarkas színei: Fekete,Fehér.

Példa: ↓


4., A Fekete Mágiák: Őket tekintik a legveszedelmesebb vérfarkasoknak az egész alfajban. Bennük minden megvan,ami a többi 3 alfajban+ a saját tulajdonságai. A Hiedelmek szerint ők egyszerre testesítik meg az ördögöt,hiszen az ellenfeleik életét pokollá tudják tenni,másrészt viszont az angyal szerepét is betöltik,hiszen családját és őt is nem igazán lehet bántani,amolyan őrangyal a szerettei fölött. Gondolkozása nagyon fejlett,ravasz és okos is.

Felismerhető jegyek: Nagy testalkat,izmos test,relytéjes kinézet. Korom fekete bunda,pirosan izzó szempár,a szemfogak 2,5 cm-nél nagyobbak a többi vérfarkasénál,ami átváltozáskor +25 centivel növeli a fogak hosszúságát. 

Vérfarkas színei: Kizárólag Fekete.

Példa: ↓


II. SZAPORODÁSUK

A Vérfarkasoknál majdnem ugyanaz a helyzet,mint az átlagosokénál. Viszont náluk a tüzelési időszak Július 24.-től egészen Július 30.-áig tart. A hímnek 6 napja van arra,hogy tovább örökítse vérvonalát,és újabb vérfarkas jöhessen világra 3 hónapon belül. A kölykök száma 1-3 között mozog,ugyanis nagy gondot igényelnek,így több nem is születhet. A legnagyobb esély akkor van a megfoganásra,ha a nőstény a 3.-ik és a 4.-ik napjában jár a tüzelésnek. Ha ekkor legalább 3-szor sikeres a párzás,a kölykök garantáltan erősek és egészségesek lesznek. 

Ha nem sikerül ez alatt a 6 nap alatt párosodni,ki kell várni a következő időszakot. Amely Szeptember 8.-tól egészen Szeptember 14.-ig tart. Ez lehetővé teszi,hogy a vérfarkasok egy évben csak egyszer szaporodjanak,ugyanis Július és Szeptember között nincs meg a 3 hónap,így a Vérfarkasok száma sem fog elterjedni olyannyira,hogy az felborítsa az ökoszisz témát.

A kölyköket a két szülő általában 2 hónapos korig gondozza,onnantól egyre kevésbé lesz szükségük támaszra,hamar fejlődnek,nagy bennük a túlélési ösztön.


III. VISELKEDÉS

Minden Vérfarkasnak más a személyisége,a fentebb leírtakban csak a jellemzők vannak. Minden farkas más,így az is előfordulhat hogy a Dörzsöltekből kikerül 1-2 jó is,vagy a Veszélytelenekből 1-2 rossz. Ez a farkason áll,hogyan viselkedik a neki szimpatikus-illetve unszimpatikus- farkassal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints