KAYLA VÖLGY - Wolf rpg

Információk

Üdvözöllek a farkasok világában! Csöndesen lépkedj, nehogy felzavard a szunnyadó falkatagokat! Amíg nem tudsz meg mindent a Kayla völgyről, nem léphetsz be a világukba. Először olvasd el az Útmutatót, majd ha még mindig idegennek érzed magad, kérd meg Ghostot, hogy mesélje el a Legendát. Ha van kedved, olvass pár mondatot a karakterektől az Aranyköpésekben, nézd meg az Alkotásokat, tájékozódj a Vérfarkasok és az Istenek világában, tekintsd a keresett karaktereket, a kapcsolati hálót, majd igényelj!


Linkcsere kéréséhez KATT.
NÉV: Kayla Völgy - Wolf rpg
ELÉRHETŐSÉG: wolf.rpg.gportal.hu
TÉMA: Szerepjáték
ADMINOK: Martina150 & Fox
DESIGN: Martina150 
KÖSZÖNET: ××
INDULÁS: 2014.12.15.
ÉVADOK:

  • I. évad - A Fekete Gyilkos 
  • II. évad - A Sötétség eljövetele

A kemény tél után kárpótlás érkezik a farkasoknak. Szépséges tavasz virrad a márciusi hónapban, ugyan kicsit késve, mégis gyönyörűbb, mint hosszú évek óta. Egyedül a Fagy erdő tartotta meg eredeti pompáját, most is hó borítja. Az esőzések nem gyakoriak.

-25 C•

 
Chat

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cserék
 
Kóboraink
Indulás: 2014-12-15
 
Szerepjáték

 

 
Danger Night Terület
Kwanda Folyó
A Kwanda folyó több kilométer hosszúságban fut a Danger Night falka területén. Nagy becsben tartják, különleges hely, mind télen, mind nyáron. A part mentén sok-sok állat tanyázik, a víz halakban és élővilágban gazdag. A Dangeresek kedvelt helye, a meleg időszakokban általában itt szoktak tanyázni.
 
 
 
 

Danger Night Terület
Nael-Hegység
Ez az a hely, ami elválasztja a völgyet a világtól. Kétezer méter magasan van, átkelni rajta veszélyes. A belső oldala ugyan simább, a külső viszont életveszélyes, így a farkasok - ha egyszer átkeltek rajta, hogy bejussanak a völgybe - visszafele már nemigen mennek, és eddig emberek sem próbáltak még átmenni rajta. Fent hideg van, még nyár közepén is hóvihar, így senkinek sincs sok kedve felmenni a zord hidegbe.
 
 
 
Danger Night Terület
Krix Rét
Hatalmas területen elterülő virágos rét. A falkatagok általában itt pihengetnek, a falka vadászai pedig itt töltik a legtöbb idejüket a szarvasok becserkészével. Különlegessége, hogy minden évszakban süt a nap, és még télen is virágoznak a rózsaszín apró virágú növények.
 
 
 
Danger Night Terület
Mool Erdő
Titokzatos. Ez az első, amit gondolsz erről a helyről, amikor benne jársz. Mindig úgy érzed, hogy figyelnek. Egy pillanatra sem lehetsz egyedül. Figyelik minden lépted. De vajon kik?
 
 
 
Danger Night Terület
Fagy Erdő
Ez a zord hely a Nael-hegység tetején található. Csontig hatoló hideg van ott fent, a falkatagok nem is nagyon környékezik, inkább csak az alfák zoktak feljárni. Érezni a nyugalmat, a csöndet, amit az erdő áraszt. A legcsendesebb hely a Kis- Vízesés után.
 
 
 
Danger Night Terület
Halott Szirt
A nevét Black Devilről kapta, aki ezen a helyen találta meg az örök nyugalmat. Senki sem járt azóta rajta, valami különös kisugárzása van a helynek, egyszerűen hátborzongató. A köd mindig ellepi, éjjel-nappal ködben úszik az egész szirt.
 
 
 
Danger Night Terület
Danger Night Barlang
A falka otthona, éjjel itt nyugszanak. Az alfahím minden este visszajön ide, és itt fogadja a falkáját. Ideális búvóhelynek az időjárás viszontagságai elől.
 
 
 
New Moon Terület
Homokos Part
Gyér növényzet, pusztaság, kavicsos homok. Ez jellemzi leginkább a partot. Száradság mindenhol. Talán félévente egyszer esik. Nyáron elviselhetetlen itt bóklászni, viszont télen tökéletes az időjárás, nincs olyan hideg. A Castal tó keleti oldalán van.
 
 
 
New Moon Terület
Memoris Gát
A gátban lévő víz a tisztás melletti picinyke erdőben csörgedez. Nyáron az esőzések után a víz megnövekszik, majd átszakad a gáton, elöntve ezzel az erdőt, így a farkasok csak a fákon, sziklákon tudnak közlekedni.
 
 
 
New Moon Terület
Tisztás
Dús növényzet, finom gyepfű, a szarvasok egyik kedvenc helye a völgyben, kiváló hely a vadászatra. Egyike Kayla völgy egyszerű, de mégis meseszép tájainak.
 
 
 
New Moon Terület
Castal Tó
Egy nagy tó a keleti terület közepén. Kedvelt hely a new moon- iak körében. Nyáron a víz hideg, télen vékony jégréteg képződik rajta, de mégsem ajánlatos rámenni, ugyanis egy felnőtt farkas alatt átszakadhat.
 
 
 
New Moon Terület
New Moon Barlang
Hosszú kilométerig elnyúló barlang. Csakúgy, mint a másik barlang menedékül szolgál. Melegben árnyékot, esőben száraz helyet biztosít.
 
 
 
Szabad Terület
Lánchegység
Ez talán a Kayla völgy legkülönlegesebb helye. Ugyan a hegység legmagasabb pontja nem éri el a kilencszáz métert se. Lejtői meredekek, csúcsai magasak, gerincei csipkézettek. Egymással párhuzamos vonulatok alkotják. A Nael- hegység egyik tartozéka, csak levált tőle. Közvetlenül alatta mély vízű, gyors sodrású folyó csobog, a parton pedig kisebb fák nőnek, egy apró erdőt alkotva.
 
 
 
Szabad Terület
Emelkedő
A lánchegység végéből indul lefelé egy apró, halk csobogású patak, a föld pedig folymatosan, szabályosan mélyül, ezért hívják emelkedőnek. Ha lentről mennénk fölfele, ugyanolyan huzamban emelkedne a vízszint feletti magasság.
 
 
 
Szabad Terület
Kis Vízesés
A völgy legcsendesebb helye. Sokan tartják spirituális helynek is, annyira csönd van. A két falka becsben tartja, akkor is, ha szabad terület. Nem engedik a csend háborítást.
 
 
 
Szabad Terület
Love Forest
Egy erdő, mely csupa piros. Illatok tömkelege érződik minden helyen. Úgy tartják, aki belélegzi ezeknek a virágoknak és a leveleknek az illatát, amik az erdőben találhatóak, rögtön szerelembe esnek.
 
 
 
Szabad Terület
Kanyon
Csak egy kisebb sziklás terület, melynek közepén víz van, amiből kiemelkedik egy nagyobb szikla. Kedvelt hely a farkasok körében, falkagyűlések helyéül tökéletes, csak vigyázni kell, ne a másik falkával egy idejűleg legyünk itt.
 
 
 
Szabad Terület
Vízköpő
Egy különleges hely, melynek nyáron van nagy szerepe. Olyan, mint egy vulkán, viszont láva helyett vizzel öntözi a körülötte lévő területeket. Télére befagy, így akkor nem nagyon veszik hasznát.
 
 
 
Skielea tERÜLET
Sötét Cseppkőbarlang
A bejárata igen eldugott és szűk, de ha belépsz egy lángoló bottal a mancsodban, csodálatos látvány terülhet eléd. Fényforrás nélkül teljesen sötét és halk, legalábbis az elején, befelé haladva egyre furább és furább hangokat lehet hallani, mintha a régen élt farkasok lelkei sikítoznának, amint kínozzák őket.
 
 
 
Skielea Terület
Kvaler Mocsár
Ismertebb nevén a kín, halál mocsara, melyben a legendák szerint maga a Sátán lakozik. Az alfanőstény igencsak kedvelt helye, itt szokta gyakorolni képességét, kapcsolatba lépni a megigézett lelkekkel. A bejárat ide szigorúan tilos, és persze veszélyes is. A mocsár elnyel, ha rossz helyre lépsz, de ha beljebb is jutsz, a halott lelkek zúzzák össze eleven csontjaid.
 
 
 
Skielea Terület
Silencio Tenso
A feszült csöndről kapta a nevét, mely mindig eszébe jut a látogatónak, amikor belép ide. Az erdő közepe a sokak számára csak legendaként fentartott pillangó-tó, melyet egy igencsak forrófejű szellem védelmez, élete árán is, és öl, ha valaki bemerészkedik erdejébe.
 
 
 
Skielea Terület
Árbore Aelara
Az alfa "fája", mely minden varázslattól védett. Csak és kizárólag a szellemidézés nagymestere képes kapcsolatba lépni a fával, nem hat rá a legkisebb igézéstől a legnagyobb horderejű varázserő sem. A farkasok képességeire sem fog, így szinte megközelíthetetlen, élettelen dolognak tűnik.
 
 
 
Skielea Terület
Perla Tó
Ez az a hely, amely nem annyira hátborzongató, mint a többi. Aela nem igazán foglalkozik vele, így a negatív kisugárzás sem annyi itt, mint máshol. Egyedüli jellemzője az állandó köd, mely miatt sosem lehet átlátni a túloldalra.
 
 
 
Skielea Terület
Fél-Sivatag
A gyilkos sivatag. Egyetlen egy csepp víz sincs itt, egy oázis se, kivéve persze a varázspartot, de azt nem mindenki tudja felfedezni. Ameddig csak a szem el lát homok, nyomasztó meleg. Mélyen, kilométeres mélységben, a föld mélyében van csak vízforrás, a különleges növények gyökerei eddig nyúlnak le, ezért van itt-ott burjánzó gazok, amik egytől egyik mérgezőek.
 
 
 
Skielea Terület
Imagination Varázspart
A völgy legeldugottabb helye az összes közül. Teljesen el van zárva a világtól, a teljesen halottnak hitt Fél Sivatagban található, de csak annak mutatkozik meg, akit méltónak tart arra. Ez az éden, maga a paradicsom, ha méltónak talál a varázspart a belépésre. Vízben és árnyékban bővelkedik, aprószemű homokszemcséi alatt besüpped a lábad, és minden mosolygásra késztet.

 

 


Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT